Archive for the ‘PHOTOGRAPHY’ Category

jauh dari Kuala Lumpur   1 comment


DSC_0344 copy

17 September, untuk pertama kali mereka jejak bumi nelayan ni. dia orang ini sangat gembira tapi hati aku sebagai tuan rumah lagi la girang gembira tak terkata. aku dah lama plan nak bawak kekawan aku dari KUALA LUMPUR datang ke MERSING ni.

tapi percutian diorg ni bukan kejab tapi singkat sangat, tak puas aku nak bawak diorang berjalan-jalan, sempat la aku bawak diorang pusing-pusing dan singgah beberapa tempat.

DSC_0348 copyDSC_0349 copy

walaupun aku ajak ramai kekawan dari KL tapi cukup buat hati aku untuk gembira ngan kehadiran 2 sahabat aku ni.

DSC_0374 copyDSC_0375 copyDSC_0379 copyDSC_0402 copy

terima kasih kat Syukri Borhan dan Lah Fauzi yang sudi menjejakkan kaki ke bumi Mersing ni. hope korang tak serik untuk datang lagi sekali ke sini. pintu rumah aku sentiasa terbuka untuk korang.

Posted September 18, 2011 by khazwani in BLOG / NEWS, PHOTOGRAPHY

Anis & Solih | Bangi   5 comments


tahniah kami ucapkan kepada kedua mempelai yang telah selamat diijabkabulkan pada 18mac 2011. kami sangat gembira dapat mengabdikan memori terindah cik anis bersama encik solih. terima kasih ucapkan atas layanan keluarga cik anis dan kekawan, korang memang sempoi dan memang mudah kita orang nak lakukan kerja. tahniah sekali lagi dan semoga masjid yang didirikan ini berkekalan hingga akhir hayat.

14

711

108

13

65

15

13

42

Posted April 12, 2011 by khazwani in PHOTOGRAPHY

Syahmi & Shelidatul | Puchong, Selangor   8 comments


khazwani.wordpress.com

Alhamdulillah, syukur kepada Ilahi dengan nikmat yang diberikan untuk aku terus berjuang dalam dunia photography ini. Ini adalah entry  kedua khazwani dalam photography yang sebelum ini aku selalu tayang gambar yang aku abadikan di silauanmata.wordpress.com.

Tahniah aku ucapkan kepada kedua mempelai, Muhammad Syahmi dan Shelidatul Baizura yang telah selamat diijabkabulkan pada 12 Febuari 2011. Serta terima kasih kerna memberi kepercayaan sepenuhnya kepada ADIKSI Photography sebagai official photographer bagi hari yang bersejarah ini. Kami di ADIKSI Photography sangat senang bekerjasama dengan korang, kawan-kawan korang serta family-family korang.

khazwani.wordpress.com_1khazwani.wordpress.com_2khazwani.wordpress.com_3khazwani.wordpress.com_4khazwani.wordpress.com_5khazwani.wordpress.com_6khazwani.wordpress.com_7khazwani.wordpress.com_8khazwani.wordpress.com_9khazwani.wordpress.com_10khazwani.wordpress.com_11khazwani.wordpress.com_12

Azlan & Munirah | Masjid Tanah, Melaka   5 comments


Tahniah kepada  kedua mempelai ini yang telah di ijab kabulkan pada 25 Disember 2010. Semoga perkahwinan ini berkekalan hingga ke akhir hayat, serta dikurniakan zuriat.

DSC_0089DSC_0081DSC_0142DSC_0186

DSC_0363DSC_0367DSC_0368DSC_0460

* ini sentuhan pertama aku tayang gambar yang aku shoot dalam bentuk slide. sory klu paparan kurang menarik. ini cubaan pertama. selepas ini banyak lagi foto akan ku paparkan didada khazwani.wordpress.com

Posted February 18, 2011 by khazwani in PHOTOGRAPHY

%d bloggers like this: